Uw tanden bleken bij SmileClinic

U kunt bij SmileClinic uw tanden veilig laten bleken. Wij gebruiken alleen in Nederland en door de Europese Commissie goedgekeurde materialen en bleekvloeistoffen.

Vrijblijvende intake voor tanden bleken

Bij de eerste vrijblijvende intake wordt bepaald of uw gebit geschikt is om te bleken. Na een positief advies maken wij een afdruk van de te bleken tanden. Met deze afdruk wordt door ons eigen laboratorium een individuele bleeklepel (bitje) vervaardigd. Hierdoor komt de bleekvloeistof alleen op de te bleken tanden en niet op het tandvlees!

Tweede afspraak

Het individuele bitje wordt aangepast en er wordt een lichtfoto van de te bleken tanden gemaakt. Indien nodig worden deze eerst gereinigd. Er wordt voorgedaan hoe de bleeklepel te vullen en u krijgt instructie mee voor de thuis behandeling. Tevens wordt er een afspraak gemaakt voor de na controle 14 dagen na beëindigen van de behandeling.

Mogelijke bijwerkingen

Tijdens de behandeling kan er lichte pijn ontstaan in de te bleken tanden. Ook kan het tandvlees om deze tanden licht gevoelig worden. Dit is allemaal van tijdelijke aard. De tanden mogen niet langer dan geïnstrueerd gebleekt worden, omdat het glazuur anders bros kan worden.

Tijdens het bleekproces zijn de tanden extra poreus waardoor kleurstoffen in wijn, thee, koffie of rook voor een minder fraai eindresultaat kunnen zorgen. Vandaar dat wij het nuttigen van deze producten tijdens het bleekproces afraden.

Maak direct een afspraak voor een verblijvend gesprek!

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Dan kunt u mailen, bellen en/of zich aanmelden via dit formulier.