Los of pijnlijk kunstgebit

Het komt voor dat een kunstgebit pijn doet en niet goed blijft zitten. Een loszittend of pijnlijk gebit is zelfs de meest voorkomende klacht bij mensen die een volledige prothese dragen. SmileClinic kan in dergelijke gevallen ervoor zorgen dat uw kunstgebit wel goed en pijnloos zit, met een klikvaste oplossing op implantaten, ook wel implantaat gedragen prothese genoemd.

Het maken van een klikgebit duurt niet langer dan van een gewone prothese. Vaak wordt deze meteen bij het implanteren geplaatst. De kleur vorm en stand van de tanden in de nieuwe prothese worden samen met u bepaald en uitgezocht.

Gratis controle

Tijdens een het gratis controlebezoek kan SmileClinic beoordelen of vervanging, aanpassing of plaatsen van implantaten nodig is.

SmileClinic heeft alles onder één dak

De tandprothetici, implantologen en tandtechnici bij Smile Clinic werken nauw samen. Alle behandelingen worden door zeer ervaren en gespecialiseerde medewerkers uitgevoerd en alles gebeurt onder één dak. U hoeft niet doorverwezen te worden naar een externe implantoloog of kaakchirurg of voor een aanpassing van de prothese naar een externe tandprotheticus of tandtechnieker te gaan . Bij ons weten alle betrokkenen – uw behandelaars en uzelf als patiënt – door dat ze bij elkaar in een ruimte zitten precies waar ze aan toe zijn.

Komt u in aanmerking voor implantaten?

Neem contact met ons op, zodat we een gratis afspraak voor u kunnen maken om te kijken of u in aanmerking komt voor implantaten!