Een gezonde mond

Een leven lang een gezond, fris en stralend gebit, wie wil dat nou niet? Bij SmileClinic kan de mondhygiënist als specialist een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van uw mondgezondheid en is tevens uw coach voor een leven lang een gezonde mond.

Om tandbederf (cariës of gaatjes) en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden geeft de mondhygiënist u persoonlijk advies over wat voor u het beste is om te doen. Bij bloedend tandvlees, regelmatig gaatjes, tandsteen of aanslag, slechte adem of gevoelige tandhalzen raden wij het ook ten zeerste aan om een bezoek te brengen aan de mondhygiënist. Er zijn veel verschillende behandelingen mogelijk.

Een gezonde mond is van levensbelang en zeker voor diabetespatiënten, zwangere vrouwen en mensen met een (verhoogd) risico op hart- en vaatziekten is het erg belangrijk om de mond gezond te houden. Er zijn namelijk relaties aangetoond tussen de algemene gezondheid en een gezonde mond. Ook wanneer u implantaten heeft is een goede mondhygiëne onwijs belangrijk.

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

U bent bij SmileClinic van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ons bellen of aanmelden via dit formulier. Wilt u alvast wat tips van onze mondhygiënist? Bekijk haar tips hier!