Bang voor de tandarts?
Behandeling onder narcose nu mogelijk!

U bent niet de enige! Uit onderzoek blijkt dat 2,5 miljoen Nederlanders opzien tegen een tandartsbehandeling. Heel veel volwassenen en kinderen hebben er last van. Soms zo erg, dat ze nooit naar de tandarts gaan. Indien hierdoor het gebit achteruit gaat en er risico ontstaat op overige gezondheidsklachten wordt een bezoek aan de tandarts hoognodig! Wij bieden deze groep mensen een passende oplossing, namelijk een tandartsbehandeling onder algehele narcose. Narcose resteert vaak nog als enige oplossing om angstige patiënten, die alles al geprobeerd hebben, een tandheelkundige behandeling te laten ondergaan. SmileClinic wil deze patiënten graag helpen en is daarom een samenwerking aangegaan met NarcoDent.

narcodent-logo

 

 

 

Persoonlijke angstbegeleiding

SmileClinic vindt het heel belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens een afspraak bij de tandarts. Wij begrijpen deze angst als geen ander. Daarom nemen we ruim de tijd voor mensen die bang zijn. De tandartsen en specialisten kunnen u persoonlijke angstbegeleiding aanbieden, zodat een bezoek aan de tandarts beetje bij beetje minder eng wordt.

Je slaapt je erdoorheen

Het anesthesiologenteam zorgt ervoor dat je veilig in slaap bent wanneer de tandarts de behandeling uitvoert. Wilt u exact weten hoe het gaat? Klik hier voor het stappenplan.

Kent u iemand die zeer angstig is?

Zeer angstige mensen hebben soms een duwtje in de rug nodig van een bekende.
Kent u iemand die om wat voor reden dan ook niet meer naar de tandarts durft? Bij NarcoDent hoeven zij zich niet te schamen. NarcoDent heeft begrip voor de angst en eventuele verwaarlozing van het gebit. Vertel uw familielid, vriend of kennis over deze mogelijkheid zodat ook voor hen een gezond en mooi gebit haalbaar is.

Meer informatie over Narcodent en de locaties vindt u op NarcoDent.nl.

Krijg gratis advies!

Heeft u vragen over onze behandelingen onder volledige narcose? Meldt u zich dan gerust aan via dit formulier en geef aan ons door dat u bang bent. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis kennismakingsgesprek.