Het KNHB verplicht vanaf 1 juli 2015 het dragen van een mondbeschermer in georganiseerde hockeywedstrijden! Heb jij er al één?

Wat is de SmileSafe mondbeschermer?

De SmileSafe mondbeschermer is een gelamineerde mondbeschermer die bestaat uit drie lagen. Twee zachte lagen en een harde laag in het midden. De harde laag loopt door onder de totale mondbeschermer. De SmileSafe is ook een beschermlijst voor de ondertanden. Deze beschermlijst zorgt ervoor dat plotselinge bewegingen van de onderkaak worden verhindert, zodat de kaakgewrichten niet beschadigd raken. Je krijgt hierdoor met de SmileSafe mondbeschermer de optimale bescherming tijdens het sporten!

Kies je favoriete kleur!

Je kan kiezen tussen verschillende kleuren waarin je de SmileSafe graag zou willen hebben. Je kan kiezen voor één gehele kleur, twee kleuren of drie kleuren. Daarnaast kan je er ook gratis een naam of telefoonnummer in laten verwerken, dit kan heel fijn zijn wanneer je bijvoorbeeld je SmileSafe ergens vergeten bent. De verschillende kleuren die gekozen en gecombineerd kunnen worden, kan je hier vinden.

Wat doet SmileClinic voor u?

Wij maken eerst afdrukken van de boven-en onderkaak. De tandtechnicus maakt gipsmodellen, waarop de mondbeschermer wordt vervaardigd. Als laatste controleren wij de juiste pasvorm in de mond voor het perfecte resultaat. Wanneer je gebit verandert kan de SmileSafe mondbeschermer een paar keer worden aangepast. Wij kunnen dit gratis voor je aanpassen, zodat de mondbeschermer weer optimaal in de mond zit.

Wat zijn de kosten?

SmileSafe Eén kleur                            € 79,-
SmileSafe Twee kleuren                      € 89,-
SmileSafe Drie kleuren                        € 99,-


Bel direct voor een afspraak!