Het klikgebit

Bent u één van de velen mensen die dagelijks problemen ondervindt met uw kunstgebit? De oorzaak hiervan is dat het kaakbot slinkt, waardoor het kunstgebit los komt te zitten. Hierdoor kunt u steeds minder goed eten, praten en lachen. Het klikgebit is een kunstgebit op implantaten is dé oplossing! Het klikgebit wordt eenvoudig op de implantaten vastgeklikt en zit hierdoor muurvast!

AFSPRAAK MAKEN

GroenVinkjePerfecte pasvorm

GroenVinkjeMooie lach

GroenVinkjeGevoel van zekerheid

GroenVinkjeMakkelijk schoon te houden

 

 

 

De kosten

Wanneer u al een kunstgebit heeft wordt een klikgebit in principe geheel vergoed binnen de basisverzekering. Er geldt echter wel een wettelijke eigen bijdrage van €125,- euro per geïmplanteerde kaak en een eigen risico.

Het verloop van de behandeling

1. Onderzoek

Ter voorbereiding van de behandeling voert de tandarts een eerste onderzoek uit en neemt één of meer röntgenfoto’s van het gebied.

2. Plaatsing implantaat

Daarna worden de implantaten geplaatst waarna u direct een noodvoorziening krijgt waarmee u bijna onmiddellijk normaal kunt eten en functioneren.

3. Integratie met kaakbot

Voordat tot de volgende stap kan worden overgegaan, moet het implantaat eerst integreren met het kaakbot. Dit neemt enige tijd in beslag.

4. Tand wordt geplaatst

De laatste stap is het plaatsen van het klikgebit! U krijgt een metalen bruggetje in de mond waar het gebit op vastgeklikt wordt, zodat uw gebit muurvast zit.

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bekijkt onze implantoloog uw mondsituatie en geeft u persoonlijk advies. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die een klikgebit en implantaten u kunnen bieden!

Perfecte pasvorm

Het klikgebit zit muurvast! U kunt weer zorgeloos lachen, praten en eten

Zekerheid

U krijgt het gevoel van zekerheid weer terug.

Mooie lach

Het slinken van het kaakbot en het invallen van de wangen wordt voorkomen.

Makkelijk schoon te houden

Het uitnemen en schoonmaken van het klikgebit is erg makkelijk!

Afspraak maken