Het gebitsimplantaat

Bent u één van de velen mensen die dagelijks problemen ondervindt met uw kunstgebit? De oorzaak hiervan is dat het kaakbot slinkt, waardoor het kunstgebit los komt te zitten. Hierdoor kunt u steeds minder goed eten, praten en lachen. Een kunstgebit op gebitsimplantaten is dé oplossing! Het gebit wordt eenvoudig op de implantaten vastgeklikt en zit hierdoor muurvast!

AFSPRAAK MAKEN

 

GroenVinkjePerfecte pasvorm

GroenVinkjeMooie lach

GroenVinkjeGevoel van zekerheid

GroenVinkjeGaat levenslang mee

 

 

 


De kosten

Een kroon op implantaat plaatsen wij al vanaf €1350,-. Tijdens uw gratis kennismakingsgesprek krijgt u alle kosten op een rijtje van ons mee naar huis. Bekijk hier de tarieven voor 2017.


Het verloop van de behandeling

1. Onderzoek

Ter voorbereiding van de behandeling voor de kronen, voert de tandarts een eerste onderzoek uit en neemt één of meer röntgenfoto’s van het gebied.

2. Plaatsing implantaat

Daarna worden de implantaten geplaatst waarna u direct een noodvoorziening krijgt waarmee u bijna onmiddellijk normaal kunt eten en functioneren.

3. Integratie met kaakbot

Voordat tot de volgende stap kan worden overgegaan, moet het implantaat eerst integreren met het kaakbot. Dit neemt enige tijd in beslag.

4. Tand wordt geplaatst

De laatste stap is de plaatsing van de permanente keramische tand. De nieuwe tand of kronen wordt geplaatst om levenslang mee te gaan.


 

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bekijken wij uw mondsituatie en geven u persoonlijk advies. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die een kroon of kronen op implantaten u kunnen bieden!

Perfecte pasvorm

Een kroon of een implantaatkroon verschilt in uiterlijk en werking niks van een natuurlijke tand of kies!

Zekerheid

U krijgt het gevoel van zekerheid weer terug.

Mooie lach

U kunt na het plaatsen van een kroon onmiddellijk normaal eten en functioneren.

Gaat levenslang mee

De kroon wordt geplaatst om levenslang mee te gaan.

 


Afspraak maken